Golonka z indyka na 3 sposoby
Mięso z indyka jest smaczne, zawiera dużo pełnowartościowego białka, niewiele tłuszczu, i jest łatwe do przygotowania. Lubię wykorzystywać indyka w daniach obiadowych. Dziś mam dla Ciebie trzy przepisy na sycące obiady, idealne na zimę - przygotowane z golonki.
Po kliknięciu na nazwę zostaniesz przeniesiona/przeniesiony na stronę z przepisem.
Golonka z indyka w delikatnym sosie chrzanowym:
Golonka z indyka z kiszoną kapustą (pieczona):
Golonka z indyka w sosie piwnym:
Po kliknięciu na nazwę zostaniesz przeniesiona/przeniesiony na stronę z przepisem.
Golonka z indyka w delikatnym sosie chrzanowym:
Golonka z indyka z kiszoną kapustą (pieczona):
Golonka z indyka w sosie piwnym:
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz