Duszona cebula - 5 sposobów
Sporo osób nie lubi cebuli i unika jej w potrawach. Ja mam całkiem odwrotnie: uwielbiam ją i używam jej naprawdę dużo. Zazwyczaj podkreśla smak innych elementów, ale dość często używam jej jako głównego i podstawowego składnika.
Zebrałam dla Was pięć moich ulubionych sposobów na to pyszne warzywo. Zachęcam do wypróbowania!
Po kliknięciu na nazwę zostaniecie przeniesieni na stronę z przepisem.
Cebula duszona z masłem i ziołami
Czerwona cebula z rodzynkami i miodem
Cebula duszona z gruszką
Pyszna duszona cebula do białej kiełbasy (do mięs)
Cebula z jabłkiem i pomarańczą
Zebrałam dla Was pięć moich ulubionych sposobów na to pyszne warzywo. Zachęcam do wypróbowania!
Po kliknięciu na nazwę zostaniecie przeniesieni na stronę z przepisem.
Cebula duszona z masłem i ziołami
Czerwona cebula z rodzynkami i miodem
Cebula duszona z gruszką
Pyszna duszona cebula do białej kiełbasy (do mięs)
Cebula z jabłkiem i pomarańczą
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz